40 המנהיגים והמנהיגות הצעירים עד גיל 40 של האוניברסיטה העברית

24 יוני, 2024
pic

ברכות לבוגרי בית הספר למנהל עסקים אשר נכנסו לרשימה המכובדת של 40 המנהיגים והמנהיגות הצעירים עד גיל 40 של האוניברסיטה העברית!

הרשימה כוללת 40 בוגרות ובוגרים של האוניברסיטה המובילים ומשפיעים בתחומי עיסוקם במגוון תחומים: פוליטיקה וממשל, חינוך, היי-טק, רפואה, תרבות ואמנות, כלכלה ומשפט.

בתוך הרשימה נכללים גם שבעה מבוגרי בית הספר למנהל עסקים – אודי נקר, אוראל יפרח, עו"ד אסף חסון, ד"ר דן (חסוי), נמרוד רון, עומר שלוס, רו"ח רועי כץ.

חברי וחברות הנבחרת הוכיחו יכולות מנהיגות והובלה יוצאות דופן והם אלה שיובילו את המשק, הכלכלה, המגזר הציבורי ואת החברה האזרחית. דווקא בתקופה הקשה שבה אנו מצויים, אנו רואים בקבוצה זו את דור המנהיגים והמנהיגות הבא של מדינת ישראל.

אנו גאים בבוגרי בית הספר למנהל עסקים הכלולים ברשימה זו, הינכם ראויים ומהווים מקור השראה עבור הסטודנטים ובוגרי בית הספר!