ברכות לפרופ' רננה פרס, ראש המחלקה לשיווק וראש תכנית ה- IMBA על היבחרה לרשימת החברים ב  EMAC – The european marketing academy!

30 מאי, 2024
pic

EMAC – The european marketing academy!

אל הרשימה היוקרתית מצטרפים רק כחבר אחד או שניים בשנה, כאשר פרופ' פרס היא האישה השישית בעולם המקבלת את הכבוד הזה והשלישית מישראל.

פרופ' פרס מספרת: "האקדמיה האירופאית לשיווק היא הגוף המוביל המרכז את המחקר השיווקי באירופה. ה Fellows הם קבוצה סגורה שבוחרת בכל שנה חוקר אחד או שניים שיצטרף לשורותיה, לפי שיקול דעתם ורצונם. ההצטרפות למועדון היוקרתי הזה היא מרגשת וחשובה, במיוחד כישראלית, וכאישה, ובמיוחד בזמן הזה".

בית הספר למנהל עסקים באוניברסיטה העברית מברך את פרופ' רננה פרס על ההישג המרשים ויוצא הדופן, בשורות אלו משמחות במיוחד בתקופה זו בה אנו שומעים על האתגרים שעומדים בפני חוקרים מאוניברסיטאות בישראל. עלי והצליחי!