זכרונות מעידן הקורונה - תואר עד הבית | בית הספר למנהל עסקים

זכרונות מעידן הקורונה - תואר עד הבית

1 פברואר, 2022
תואר עד הבית

רותם לחמי סיימה את התואר השני במנהל עסקים בבית הספר בעיצומו של משבר הקורונה בשלהי 2021. "חיכיתי הרבה זמן לטקס, אחרי שנתיים מלאות בהשקעה ועבודה קשה, ולכן חבריי לתואר ואני מאוד התבאסנו שלא יתקיים טקס סיום בגלל הקורונה. כשנודע לי על הרעיון של בית הספר, "תואר עד הבית", החלטתי להירשם ולא ידעתי למה בדיוק לצפות. הזמנתי את ההורים שלי וכמה חברים קרובים, ממש מהרגע להרגע - בהתראה של יומיים".

במסגרת מיזם "תואר עד הבית" עברו המרצים ואנשי סגל נוספים בין בתי הסטודנטים על מנת להעניק להם את התואר באופן אישי, למסיימי הבוגר ולמסיימי המוסמך.

"לא האמנתי שאני יושבת עם הדיקן ועם הפרופסורים שלימדו אותי, ועושה יחד איתם ועם האנשים הכי קרובים אליי פיקניק ליד הים. יצאתי מהתואר בהרגשה שהאוניברסיטה מסתכלת עליי כאינדיבידואל ויצרתי קשרים אישיים עם מרצים נהדרים".

צפו בזיכרון קטן מרגעים מתוקים: