תכנית המנטורים.ות | בית הספר למנהל עסקים

תכנית המנטורים.ות

יש, סיימת את התואר, אבל מה עכשיו? איך ממשיכים מכאן?

מפגש פתיחת תכנית המנטורים 2022

תכנית המנטורים מחברת בינכם, בוגרים צעירים וסטודנטים בשנה האחרונה ללימודי התואר, לבין בוגרים ובוגרות ותיקים של בית הספר שעברו את מסע הקריירה בהצלחה, וכיום הם בכירים בתעשייה ובמגזר הציבורי.

מטרת התכנית היא לאפשר לכם להיחשף לתובנות מעולם העסקים, להרחיב את רשת הקשרים שלכם, ולתת לכם דחיפה וליווי בנקודות מפתח בקריירה שלכם. הבוגרים והבוגרות הוותיקים מעניקים מניסיונם הפרטי, בליווי אישי ואינטימי, ומפנים מזמנם היקר במיוחד בשביל הזכות לחנוך את הדור הבא של עולם העסקים.

תכנית המנטורים היא הזדמנות נדירה עבורכם לעבור תהליך למידה מעשי, משמעותי ורלוונטי, שמשתתפי עבר בתכנית תיארו כאחד התהליכים החשובים שעברו במהלך התואר ולאחריו.

המשתתפים והמשתתפות בתכניות עובדים בקבוצות של 4-5 חניכים. כל קבוצה עובדת לאורך השנה עם מנטור או מנטורית שהותאם לה, ונפגשת אתו אחת למספר שבועות. התכנית משלבת מפגשים אישיים וקבוצתיים.

במהלך המפגשים עולים נושאים חמים מהשטח כמו:

• ניהול קריירה
  • יחסים במקום העבודה
  • נטוורקינג
  • היכרות מעמיקה עם תחום או מגזר
  • הצטרפות לישיבות וסיורים
  • מפגש בלתי אמצעי עם עבודת הניהול של ארגונים מובילים במשק
  • ועוד...

ההרשמה לתכנית פתוחה לבוגרים ובוגרות של תואר ראשון ושני בכל תכניות בית הספר, ולסטודנטים בשנת הלימודים האחרונה (לתואר ראשון ושני).

להרשמה לתכנית יש למלא את טופס ההרשמה ולצרף קורות חיים עדכניים. המועמדים והמועמדות יעברו ראיונות התאמה.