אירוע מנטורים

תכנית המנטורים יצאה לדרך!

9 ינואר, 2022

ביום שני האחרון התקיים אירוע פתיחת תכנית המנטורים של בית הספר!

תכנית זו מחברת בין בוגרים צעירים וסטודנטים, לבין בוגרים ובוגרות ותיקים של בית הספר שכיום הם בכירים בתעשייה ובמגזר הציבורי.

צוות המנטורים השנה מונה 14 בוגרי בית הספר, הנמצאים בתפקידים בכירים במגוון תחומים - שיווק, פיננסים, יזמות, הייטק, ניהול כללי ועוד:

רחל שמואלי, אביטל שטיין, אורן שדיב, דרור זרם, חנוך רפפורט, ראובן אולמנסקי, עינת סקורניק, יצחק (איציק) דדון, נועם בנד, אפרת יהודאי, דודו זקן, רענן סעד, אלון זמיר ורפי ברנדר.

רשימת מצטיינים

רשימת מצטייני דיקן (לא סופית) לתואר מוסמך במנהל עסקים ובכלכלה פיננסית על פי ציוני תשפ"א

30 נובמבר, 2021

לרשימת מצטייני דיקן לתואר בוגר

אנו שמחים לפרסם בזאת את רשימת התלמידים המועמדים להופיע ברשימת מצטייני הדיקן לתואר מוסמך של ביה"ס למנהל עסקים, לשנת הלימודים תשפ"א.

הרשימה מפורסמת לפי מספר זהות וליד מספר הזהות מצוין "ממוצע ביניים" של התלמיד נכון ליום 03/11/2021.

רשימת מצטייני דיקן

רשימת מצטייני דיקן (לא סופית) לתואר בוגר במנהל עסקים ובחשבונאות, על פי ציוני תשפ"א

29 נובמבר, 2021

לרשימת מצטייני דיקן לתואר מוסמך

אנו שמחים לפרסם בזאת את רשימת התלמידים המועמדים להופיע ברשימת מצטייני הדיקן לתואר בוגר במנהל עסקים ו/או בחשבונאות בביה"ס למנהל עסקים.