דרוש/ה עוזר/ת לתוכניות מיוחדות

31 אוקטובר, 2022

תיאור התפקיד

• ריכוז וטיפול בתוכניות מיוחדות ובמיוחד לימודי תואר שני MBA עם התמחות במימון נדל"ן והתמחות ביו-מד.
  • סיוע לראש התוכנית בנושאים אדמיניסטרטיביים.
  • סיוע למזכירות התלמידים בטיפול בסטודנטים של התוכנית.
  • סיוע בניהול התקציב הנוגע לפעילות התוכנית.
  • סיוע בטיפול בנושאי כ"א הנוגעים לתוכנית.
  • טיפול בארגון הטכני של ההוראה בתוכנית.
  • סיוע בארגון התוכנית מול גורמי חוץ.
  • סיוע בארגון הרצאות, כנסים, ימי עיון, ימים פתוחים וכו'.

דרוש/ה רכז/ת השמה

31 אוקטובר, 2022

תיאור התפקיד:

• סיוע למנהל האקדמי בארגון וניהול משרד ההשמה של בית הספר למנהל עסקים
  • אחריות על פעילות שוטפת להשמת בוגרי בית הספר למנהל עסקים לרבות קשר עם סטודנטים מחפשי עבודה, זיהוי צרכים של הסטודנטים בנושא תעסוקה וקריירה, הכנה לראיונות עבודה, הפניית סטודנטים לראיונות ומעקב אחר ההשמה.
  • ריכוז סדנאות להכנת סטודנטים לקראת ראיונות תעסוקה.
Prof. Nicole Adler

ברכות לפרופ׳ ניקול אדלר, דיקן בית הספר, המצטרפת לאגודת חקר התחבורה האווירית ATRS

18 ספטמבר, 2022

פרופ׳ ניקול אדלר, דיקן בית הספר, מצטרפת בימים הקרובים לאגודת חקר התחבורה האווירית - קבוצה מצומצמת של מומחים שהעלו ותרמו שאלות חשובות ששיפרו את ענף התעופה בעולם כולו.

מחקרה של פרופ׳ אדלר עוסק ביישום של תורת המשחקים וניתוח הפרודוקטיביות של ענף התעופה, כדי להבין חברות תעופה, שדות תעופה, ספקי שירותי ניווט אוויר ואפילו נוסעים.

דרך מחקרה אדלר מנסה להבין את ההשפעה של ענף התעופה על הכלכלה, על הסביבה, על הטכנולוגיה ועוד.