In the Press

ברכות לרגל קבלת הדקטורט

14 יולי, 2024

ברכות חמות לרגל קבלת הדוקטורנט, עלו והצליחו!
  • טרחטנברג טאינה
  • קשת נועם
  • סולומון יובל
  • בורוט לימור

40 המנהיגים והמנהיגות הצעירים עד גיל 40 של האוניברסיטה העברית

24 יוני, 2024

ברכות לבוגרי בית הספר למנהל עסקים אשר נכנסו לרשימה המכובדת של 40 המנהיגים והמנהיגות הצעירים עד גיל 40 של האוניברסיטה העברית!

הרשימה כוללת 40 בוגרות ובוגרים של האוניברסיטה המובילים ומשפיעים בתחומי עיסוקם במגוון תחומים: פוליטיקה וממשל, חינוך, היי-טק, רפואה, תרבות ואמנות, כלכלה ומשפט.

בתוך הרשימה נכללים גם שבעה מבוגרי בית הספר למנהל עסקים – אודי נקר, אוראל יפרח, עו"ד אסף חסון, ד"ר דן (חסוי), נמרוד רון, עומר שלוס, רו"ח רועי כץ.

pic

ברכות לפרופ' רננה פרס, ראש המחלקה לשיווק וראש תכנית ה- IMBA על היבחרה לרשימת החברים ב  EMAC – The european marketing academy!

30 מאי, 2024

EMAC – The european marketing academy!

אל הרשימה היוקרתית מצטרפים רק כחבר אחד או שניים בשנה, כאשר פרופ' פרס היא האישה השישית בעולם המקבלת את הכבוד הזה והשלישית מישראל.

פרופ' פרס מספרת: "האקדמיה האירופאית לשיווק היא הגוף המוביל המרכז את המחקר השיווקי באירופה. ה Fellows הם קבוצה סגורה שבוחרת בכל שנה חוקר אחד או שניים שיצטרף לשורותיה, לפי שיקול דעתם ורצונם. ההצטרפות למועדון היוקרתי הזה היא מרגשת וחשובה, במיוחד כישראלית, וכאישה, ובמיוחד בזמן הזה".