ד"ר רו"ח קרן בר-חוה

במסלול המקביל
ראשת התמחות ניהול פיננסי לחשבונאים ב-MBA
ראשת תכנית BA חשבונאות

רו"ח ד"ר קרן בר-חוה היא ראש החוג לחשבונאות בבית הספר למנהל עסקים וכיום מכהנת כחברה במועצת רואי החשבון בישראל.

ד"ר בר-חווה היא בעלת תואר ראשון בכלכלה וחשבונאות מאוניברסיטת תל אביב, תואר שני מחקרי בכלכלה באוניברסיטת תל אביב, דוקטורט במימון וחשבונאות באוניברסיטת תל אביב ופוסט-דוקטורט בחשבונאות באוניברסיטת NYU שבניו-יורק.

מחקריה מתמקדים ביעילות בשוק, ממשל תאגידי, שווי הוגן לעומת עלות ועוד, ומחקריה פורסמו בכתבי העת Journal of Accounting, Auditing & Finance, Journal of Financial & Quantitative Analysis. כמו כן, עבודתה צוטטה בעיתונות על ידי The Marker.

בנוסף לניסיונה האקדמי, שימשה ד"ר בר-חוה כחברה ברשות ניירות ערך, כדירקטורית חיצונית במספר חברות ישראליות וכיום היא חברה בוועדה הציבורית הקובעת את שכר חברי הכנסת. כמו כן, היא נציגת המל"ג במועצת רואי החשבון ויו"ר הרפורמה בתוכנית הלימודים שכבר מיושמת בהצלחה.

ד"ר בר-חווה מפרסמת רבות בעיתונות הכלכלית, ולאחרונה פרסמה פוסט בבלוג של אוניברסיטת קולומביה על מחקרה. היא פעילה בוועדה לקידום AI ומקצוע החשבונאות ומרצה בתחום.

היא מלמדת את הקורסים ביסודות בחשבונאות, חשבונאות פיננסית ועניינים עכשוויים בחשבונאות ובשוק ההון הישראלי.

ד"ר בר-חווה בעיתונות

TheMarker: לבטל דו"חות רבעוניים בגלל הקורונה? חברות שידווחו ייהנו מאמון השוק

ד"ר ורו"ח קרן בר-חווה, ראשת החוג לחשבונאות בבית הספר שלנו, מונתה לשנה נוספת במוסד לתקינה חשבונאית